Sunday, January 30, 2011

Soft Knot On Dogs Tail

talent.


Today I would like to speak of a writer known almost by chance: Enrico Graglia.
Well, actually, is not even a writer Occupation (although I'm sure that one day it will come), it does so for pleasure and because it has stories in my head that want to share with others.
I said that I met by chance through his book: The Feathered Serpent.
I've never been a fan of fantasicenza but this book struck me because it very well written and especially for the characterization. A group of mercenaries
finds himself in a hostile and primitive world in search of a fabled treasure hidden in a pyramid.
The story unfolds in flashback and present continuous attravesro worlds and galaxies to discover the daily life on other planets, space travel time to watch a particular episode of each membro della spedizione.
Una trama convincente con un finale che lascia presagire un seguito...
Convinto dal primo approccio ho letto anche "Carne morta" che, al momento, reputo il suo miglior lavoro. Questa volta Graglia abbandona la fantascienza spaziale per farci viaggiare in un mondo postapocalittico popolato da... zombie. Se pensate che sia una cosa trita e ritrita allora sappiate che è uno di quei libri che non vedevo l'ora di tornare a casa dal lavoro per poter sapere il seguito della storia.
Al momento so che sta preparando un romanzo d'amore ma, conoscendolo, credo che riserverà qualche sorpesa.

Dunque, se volete leggere le opere suddette di Enrico Graglia avete due possibilità:
1) Le potete leggere "Free" on the site that hosts its work:
www.infondoallastrada.it clicking on "Words to be discovered on the left.
( the direct link HERE).
2) You can buy the books if you like me pleasure to hear the pages rustling and, above all, do you like to have the works that you liked most.
Unfortunately at the moment I do not know the site that sells them but you can ask him directly
on Facebook or email enricogragliaETlibero.it (replace with @ ET).


The plot of "Dead meat"

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